ÎMAN ve İSLÂM

بسم الله الرحمن الرحيم
Tıkla>>İMAN ve İSLAM

BESMELE

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمـَنِ الرَّحِيمِ

28 Şubat 2008 Perşembe

Aptalca Yasak

Başörtü yasağı kedileri de vurdu

İki kedisini tedavi için İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi’ne götüren Mine Çoruh (48) adlı başörtülü kadın aldığı yanıt karşısında tam bir şok yaşadı. Fakülte yetkililerinin savunması ise bu kadarına da pes dedirti: 'Öğrenci zannettik!'

Başörtü yasağı kedileri de vurdu
GİRİŞ 28.02.2008 09:53GÜNCELLEME 28.02.2008 09:53
KENAN KIRAN'ın haberi

“Başörtülü öğrenciler İstanbul Üniversitesi kapısından geri çevrilecek!..” diyen İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak, insanların yanı sıra hayvanları da mağdur ediyor.

İki kedisini tedavi için İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi’ne götüren Mine Çoruh (48) adlı vatandaş, başörtülü olduğu için içeri alınmadı. Mine Çoruh, kapıdaki görevliler tarafından, rektörden 'kesin talimat' olduğu gerekçesiyle içeriye sokulmadı.

Vakit gazetesine konuşan Mine Çoruh, kedilerinin ciğerlerinden kaynaklandığını düşündüğü nefes alma probleminden dolayı, röntgen çekilmesi ve aşısı için 26 Şubat 2008 tarihinde İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi’ne saat 10:30’da gittiğini; ancak içeri alınmadığını söyledi.

Kendisinin işlemleri yaparken dahi araç içerisinde oturmasına bile müsaade edilmediğini hatırlatan Mine Çoruh, “İki hasta kedimle mağdur edildim. İstanbul Üniversitesi’nde okuyan çocuğum da bulunmuyor. Bu nasıl mantıktır. Rektör Parlak bunu açıklasın” dedi.

ÖĞRENCİ ZANNETMİŞLER

İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi yetkilileri, söz konusu skandalı doğruladı. Fakülte yetkilileri, 48 yaşındaki Mine Çoruh’u öğrenci zannettikleri iddiasıyla içeri almadıklarını söylediler.

Rektörün yasağı kedileri de vurdu
İki kedisini tedavi için İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi’ne götüren Mine Çoruh (48) adlı başörtülü kadın aldığı yanıt karşısında tam bir şok yaşadı. Fakülte yetkililerinin savunması ise bu kadarına da pes dedirti: 'Öğrenci zannettik!'

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=302966

21 Şubat 2008 Perşembe

ÖRTÜNMEK şiir



Tabloyu Tıkla

15 Şubat 2008 Cuma

Çağdaş veya Çağdışı


MEDENİYET:


Çıplaklar Çağdaş,Kapalılar Çağdışıdır.


Düşündünüzmü?,Bu medeniyet nereden geliyor?.


Adem ile Havvadan Töredik.Bunlar edep yerlerini örtmek için yakaladıkları hayvanların derileriyle kapatıyorlardı.İnsanlar çoğalınca örtünme şekilleri gelişti.Daha çok insanlardan sakınmak icap etti.


Peygamberimizden önceki o fetret devrine cahiliyye devri diyoruz.İnsanlar arasında senin karın,benim kerım diye bir şey yok.isteyen istediği ile buluşurdu.Kadın doğurduğu çocuğa bir baba seçerdi,işte bu çocuk senindir dedimiydi,o erkekte onu üslenirdi.İslam bu çirkin yaşam biçimini yasakladı.İnsana değer verdi,Kadınlar cariye ve köle olarak satılmaktaydı,yavaş yavaş islam bunu kaldırdı,hatta kişinin işlemiş olduğu günaha keffaret olsun,diye bir sevap işlemek maksadıyla,bir köle azat edip hürriyetine kavuşturmayı emretti.Bir günahmı işlemiş,Bir köle azat et denirdi,kölesi yoksa başka yaptırımlar uygulanırdı.Oda yoksa dua edilirdi.


Şimdi medeni dediğimiz zengin avrupalı,Afrikalıdan daha çok çıplak oluyor ama ona Medeni ve Çağdaş deniyor.Çünkü parası var.Bakın Köle yapmak için Avrupa 100 bin işçi istiyor Türkiyeden.Çünkü onlar yaşlanmışlar,uşaklık yapacak kimseleri kalmamış,Tuvaletlerini temizliyecek,Uşak ve cariyelere ihtiyaç var.


Her türlü meşakketini ,zahmetini ve masrafını Türkiye karşılamış,büyütmüş,okutmuş,kaliteli hale getirmiş,ama meyvesini alamadan,Avrupaya gönderecek.Avrupaya giden vatandaşda Avrupalı olacak,çağdaş olacak,belki hıristiyan olacak,içki içecek,çıplak gezecek,senin karın benim karım diyecek.ama medeni olacak,çağdaş olacak.Bu sefaleti ne namaz kılmakla ve nede hu çekmekle kurtarabilirsin.bu yangın senin evinide saracaktır.Çünkü bu yangını ateşliyenler,Bizi yöneten,idare edenelerdir.Kalitesiz yasalar,kalitesiz insanlar yetiştirir.Medeniyet dediğin canavarlıkmı?.

14 Şubat 2008 Perşembe

Allah'ın Hükmü


Örtünmek Çağdışıdır



Panoları Tıkla

13 Şubat 2008 Çarşamba

Hapishane'de Hürriyet

HAPİSHANEde HÜRRİYET

Ben kişilere zulüm ve hakaret etmeden hapse girmeyi istiyorum,özlüyorum.Hapisteki,mahkumun hürriyeti benim hürriyetimden fazladır.Yemeğini yer,suyunu içer,televizyonunu seyreder,bilgisayar çalışması yapar,açık öğretimde okur,top oynar.çıkar dışarı volta atar.Yeşilkart sorunuda yoktur.

Ben dışarı çıkamam,okulda okuyamam,kamusal alana giremem,eve mahkum,baba eline bakan bir dilenci,bir mahkum gibi yaşyan,hürriyeti elinden alınmış,mağdur edilmiş,Müslümanım.Türban yasağı olduğu için okuyamam,çalışamam,yeşil kart almak için kuyruk var alamam.İnanın zulüm işlemeden hapse girmeyi çok istiyorum.Allahın mülkü olan kamusal alanı,zorbalar zorla ele geçirmiş zulüm yapıyor.Yaşasın Hapihane.

Ey Müslümanım diyenler,Kur’anı okuyun,ölülerin Toprağına pompalayın.kuran Dirilere lazım değil(!).müslümanım diyorsun ama,Devlet müslüman değil,Laik-Demokrasidir.işte Laik-Demokrasi bu demektir.Bizi yönetenler,Hangi halkın temsilcileridir?,anlıyamadım?.

Bir tarafta 411 tane bombacı,diğer tarafta 100 tane havan topu kullanan.siz bu silahları nerden aldınız?.ithal malımıdır?,yerli malıysa neden bombalanıyorsunuz?.Yoksa İngiliz asıllı,Hıristiyan,katolik,ÇYDD başkanı kaçak olarak bu silahları size el altındanmı verdi?.Yakalıyan yokmu?.yoksa o zaman susturucu kullanın.

Kamusal Alan


Tablonun Üzarini Tıkla

Anne Olmak Şerefi


Cennet Annelerin Ayağı altındadır.
O,anneki Allahın dediğini yapa.

Eğitim Hakkı


Demokrasiyi Azınlıklar Yönetir.
Laiklik,İslâm Karşıtıdır.
Hakkın ve Halkın Dediği Olmaz.
Bu Okullarda İlim öğrenilmez
Allahın Kamusal alanını,Zapetmişler.
Ana-Baba çocuk Eğitiminden.
Çocuk Tebiyesinden.
Sorumlu Değildir.

ÖRTÜNMEK ÖLÜLER İÇİN Mİ?




Kadın veya erkekler için örtünme emri vardır,nefis ve şeytana uyanlar,Allahın emirlerine uymazlar.

9.Haçlı Seferi

İşte ABD ve AB'nin Medeniyeti>>GrenadeGrenadeGrenadeGrenadeGrenadeHıristiyanlık Din değildir,Siyasi ve Tarihi bir oluşumdurBible 2 UydurukItYumurtadan çıktı Big HugKucaklaş Running KucaklaşJeepScreamerDuel GunsZalimProudBible 2

Terk Edilen İslam

Terk Edilen İslam
Gülü Tıkla